torsdag 31 juli 2008

rummet – efter

nu är det i princip klart. två av väggarna har jag tänkt att tapetsera, men tapeten jag hade fyndat räckte inte till. så i väntan på den perfekta tapeten är det fulmålat. gardiner, småhyllor, tavlor och draperi framför bokhyllan (som blev en vanlig lagerhylla eftersom jag hade mätt fel/fått kortslutning på billy-hyllorna) saknas än så länge. det blev inte riktigt som på ritningen. bordet med pallarna rationaliserades bort i förmån för korgstolarna. klaffbord i kökshallen istället.


min gamla supersköna säng som jag fick när jag var tolv. rottinghyllan fanns i stugan. lykta i taket från soprum. plastmatta från indiska.


byrån hittade jag i boden, korgstolarna (med tillhörande bord, ej i bild) har jag fått av C&M (Tack!) originaldynorna är hemma på omklädning, dom svarta dynorna är egentligen till utemöblerna. pedistalen och dockan med vaxduksklänning fanns i stugan och mumintavlan fick jag i julklapp (Tack F!)

3 kommentarer:

lisa sa...

Åh vad fint!!! Men har du sovit där ännu???

litet hus sa...

Tack!
Inte en chans att jag sover där, utan mörkläggningsgardiner och med en innetemp på mellan 26 och 36 grader, när jag kan åka hem till min svala sköna lägenhet med kyl och egen dusch... Men en (lite svalare) dag så!

Ha så trevligt i Danmark!

ana sa...

oj så fint det blev! När kan man komma på kaffe?? Känns som det var hundra år sen vi sågs nu :-( Men snart så!!

kram