söndag 16 november 2008

möblerar omjag fortsätter firandet av ettårsdagen med att möblera om här på bloggen. det blir trespalt! känns som det nya svart.
vad tycker du, kära läsare? rösta här uppe till vänster.
dock är det knasigt värre att jag inte får ordning på sidhuvudet, bilden vill inte in! jag hoppas på att det är nåt tillfälligt blogger-problem och inte nåt i html-koden... här kommer iallafall sen-höst-jul-versionen av huvudet. kolla även in kollobarnets nya skalle!

uppdaterat: det går sådär... gjorde om lite igen och då försvinner det man redan gjort. det får vara så här sålänge, måste lösa header-problemet först.

6 kommentarer:

fingerspitz sa...

Har ju glömt att gratta bloggen, grattis, grattis!

Alla länkarna i vänsterspalten har förresten försvunnit men de ska kanske vara borta...

från och med tisdag och tre veckor framåt ska jag åka förbi din koloni, kanske är du där någon gång så att jag kan hoppa av. Mitt utlovade fika vet jag inte hur vi ska få till men jag ska försöka. Helgerna är så korta och mörka nu.

lisa sa...

Åh, en höstremake, tjusigt! Men, fast det aksnke bara är jag, är inte texten lite väl liten?

litet hus sa...

fingerspitz:
tusen tack för grattis, det är ju dessutom pga dig som den kom till överhuvud taget.... aha, praktik?! jag är typ aldrig där i veckorna för det är ju så mörkt, men på helgerna ska jag nog dit om det inte blir tjäle. jag har förresten mailat dig, har det kommit fram?

lisa:
du har säkert rätt, det blir ju lite olika storlek beroende på typsnitt, det är tänkt att det ska vara times nu, är det det hos dig?

litet hus sa...

just det! länkarna i vänsterspalten: det gick inte att spara dom när man ersatte mallen. så tids nog... det kommer mer grejer oxå.

och nu har jag ökat graden lite. bättre?

fingerspitz sa...

praktik? ja visst. nyförlösta mammor och små barn.

mailet har kommit fram, tack, tack. ska bara se om vi hittar någon som kan passa våra djur.

Huskorset sa...

Grattis bloggen! Och vad fin du blivit!