fredag 1 augusti 2008

grill-frilla

jag kommer från en väldigt grill-ointresserad familj, och att INTE ha grill på kolonin verkar nästan vara i klass med att svära i kyrkan.
så mest för att ha en slog jag till på denna superexklusiva "rundgrill" för 64,50 häromveckan.


det bästa med den är att den har rostfrill.


en av mina kolonigrannar kom förbi och berättade att hon skulle ha stor grillfest i sin koloni, så jag erbjöd raskt att hon kunde låna min, annars hade den nog aldrig blivit monterad.

3 kommentarer:

Jo sa...

Jag har blivit grilltokig efter att jag skaffade egen örtträdgård i Rucklet. Testa att göra ett persiljesmör med fetaost (ät till kokt färskpotatis och grillat kött) och bli frälst! :) Gör sedan egna hamburgare med persilja, oregano, basilika och fetaost i och vägra gå till McDonalds :)

Numera går jag loss totalt bland örterna vad jag än gör. Och det är plötsligt roligt att laga mat :)

lisa sa...

Prexis likadan som vår! Vi är ganska grilloerfarna, så för det mesta är det som bäst glöd när vi har grillat färdigt/gett upp, så mitt tips är: vänta jättelänge, sedan blir det bra :)

litet hus sa...

jo: jag är ledsen men idag har jag grillat och jag fattar inte riktigt vitsen. allt det där du säger gör man så mycket enklare på en riktig spis! man slipper dessutom vänta på glöden...

lisa: ja, jäklar vilken tid det tar att få till glöden. tog nog för mycket briketter för det glödde fortfarande tre timmar senare när det var dags att åka hem.